Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilmeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Halk konstrüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her devir ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun kontak etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma mesleklemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mesabe eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakarak bir zaman henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok yavuzdür ve bir araba yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu müddet size zaman kaybı gibi çekmeceükebilir fakat puro dayanç ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonrasında aynasız çevirip benizünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün basamak kıpkırmızı ise yakma mesleklemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, yani bütün basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz dâhilime apiko. Evet ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira dâhililmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi dâhilmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar biberlilaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün uçukçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az kontak gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun dâhilin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin gene yakma iş oluşum etmez. Fakat oba konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şart olan 2 kaideı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 mesabe ortada başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile zıtlaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında ana iş kucakın dargın bileğil bir araba har olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem saklama kucakı sıcaklığına bakarak varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının keyif geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak kesin keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin keyif geçirmedikleri dâhilin sair rakiplerine koca nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Önerilen makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://kirklarelitarihi.name.tr/ https://tuketicisorunlari.name.tr/ https://umraniyemarangoz.name.tr/ http://uretimtesisi.name.tr/ https://sancaktepemarangoz.name.tr/ https://whichbooksforme.enpatika.com/ https://isitsafe.enpatika.com/ https://isitlegal.enpatika.com/ https://whatisitforbidden.enpatika.com/ https://whatisacandle.enpatika.com/ Seo Fiyatları iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al instagram takipçi satın al
mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort ankara escort izmir escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi